Jail Piraterne - Explosive CMS


CSS hosting lukker (DDOS)

Vi har pr. dags dato valgt at stoppe hosting af CSS servere da vi konstant har været udsat for store mængder DDOS Danmark har desværre ikke faciliteterne til at tilbyde ordenlig beskyttelse mod dette og der er nu ikke flere danske host vi kan forsøge med.

Piraterne.dk vil fortsætte med at eksistere og vores minecraft, TS3 server vil også forblive i luften da de er hostet på en mere stabil forblindelse i Tyskland.
Pt. er bhop serveren stadig oppe og kan benyttes indtil den også bliver ramt af DDOS.

Mange tænker sikkert jamen hvorfor hoster i ikke i et andet land end Danmark?Dette skyldes at pingtiden i lande udenfor Danmark er langt højre og derfor ligger serverne længere nede på listen i forhold til de danske servere dette vil betyde at serveren primært vil være besøgt af folk fra det land den er hosted i.På et tidspunkt kommer der nok alligevel et par CSS servere op på vores tyske server som dem der har lyst kan spille på.

Da vi nu ikke længere er i konkurrence med andre CSS servere kan vores plug-ins samt diverse opsætninger købes (store, calladmin, buildwars 3.x, auto bhop med mere) kontakt Pede eller Peanut via helpdesk hvis du er interesseret.

Vi vil fra Piraternes side gerne sige tak til alle dem der har støttet vores CSS servere og community gennem tiden det er jeres skyld vi har været Danmarks største og mest populære CSS community!
Det er arveligt at andre ikke kan klare konkurrence og kæmpe på en ordenlig og fair måde men der er desværre alt for mange små "Script kiddies" der har lært hvordan man udføre DDOS og derved er i stand til at ødelægge spillet for os alle.

Mange tænker sikkert jamen hvorfor angriber i så ikke tilbage? Vi vil ikke udføre DDOS angreb mod andre da det er ulovligt og kan give op til 6års fængsel derudover er det en ualmindelig plat måde at drive et community på vi opfodre andre der er udsat for angreb til at anmelde dem til politiet ligesom vi gør på følgende link: https://www.politi.dk/da/borgerservice/anmeldelser/hacking/

Hvis der er nogle der har spørgsmål skal i være velkommen til at oprette en Helpdesk eller join vores Teamspeak 3!